Біздің компаниямыз жайлы жалпы ақпарат.
Ауыз қуысы мен тамақтын жұқпалы және қабыну ауруларының белгілерін жеңілдету үшін тағамға биологиялық белсенді қоспа.
Құрамы, белсенді ингредиентиер - ара желімінің қүрғақ сығындысы, С дәрүмені, қүрғақ таңқурай шырыны. Қолдану әдісі және мөлшері: күніне 3-5 рет 1 кәмпиттен сорыңыз. Мұзкәмпитті сорғаннан кейін 30 минут бойы тамақ та, су да ішпеген дұрыс. Берілген тәүліктік мөлшерді асырмау қажет .
Қарсы корсетілім: өнімнің құрам бөліктеріне жеке төзе алмаушылық
Сақтау шарты: құрғақ ,жарықтан қорғалған жерде 25 С-ден аспайтын температурада сақтау керек.Балалардың қолы жетпейтін жерде сақтау керек,