Біздің компаниямыз жайлы жалпы ақпарат.
Өндірісі
Судың бірегейлігі
Тассай суының көзі-табиғаттың өзі кез келген техногендік әсерден сенімді жасырылған Арыс-Бадам жер асты суларының кен орны. Экологиялық таза жерде бола отырып, су барлық жақсы қасиеттерге ие болды.
Қазақстан Республикасының Кардиология және ішкі аурулар ҒЗИ сарапшылары TASSAY-ды құрамында натрий мен калий мөлшері оңтайлы магний-кальций гидрокарбонатты тобының тұщы ауыз суы деп таныды. Хлоридті (тұзды дәм) және сульфатты (ерекше, ащы дәм) су түрлерінен айырмашылығы, бикарбонат тобы дәстүрлі түрде ең дәмді және пайдалы болып саналады.
TASSAY суы шөлді қандырып қана қоймайды, сонымен қатар адамдарға ағзадағы қажетті су-минералды теңгерімді ұстап тұруға көмектеседі, осылайша денсаулыққа пайдалы әсер етеді.
TASSAY суының құрамындағы элементтердің әрқайсысы пайдалы. Мысалы, судағы гидрокарбонаттар ағзадағы рН тепе-теңдігін қалыпқа келтіруге көмектеседі және ақуыз мен көмірсулар алмасуын жақсартады, сонымен қатар асқазан-ішек жолдарының ауруларының алдын алады.
Кальций сүйек жүйесін сақтау және бұлшықеттердің тиімді жұмыс істеуі үшін өте маңызды. Магний жүрек соғу жиілігін және қандағы қантты үйлестіреді, сонымен қатар жоғары қан қысымын төмендетеді. Натрий ас қорыту ферменттерін белсендіреді және ылғалды сақтауға көмектеседі, ал калий, керісінше, ағзадан артық сұйықтықты кетіруге көмектеседі.
Қазақ тағамтану академиясы TASSAY ауыз суын қандай да бір шектеусіз күнделікті қолдануға кеңес береді. Минералданудың төмен деңгейінің (0,3 г/л-ден аз) және рН бейтарап деңгейінің арқасында TASSAY суы белсенді өмір салтын ұстанатын және спортпен шұғылданатын балалар мен ересектерге ұсынылады.
Суды дайындаудың технологиялық кезеңдері
Өндіріс процесінде ISO 9001-2009 енгізілген сапа менеджменті жүйесімен бірге шығарылатын өнімнің жоғары халықаралық стандарттарға сәйкестігіне кепілдік беретін жоғары технологиялық еуропалық жабдық (Sidel, Matrix, SIPA, Tecnocom) пайдаланылады.
Өндірістің негізгі кезеңдері
Бірінші кезең
Жинақтау сыйымдылығы. Жер асты ұңғымаларынан тотқа және бляшкаға төзімді құбырлар арқылы су болаттан жасалған сақтау ыдыстарына түседі.
Екінші кезең
Тазарту. Су сүзу жүйесінен өтіп, барлық механикалық қоспалар мен ұсақ құм түйірлерінен арылып, кристалды тазалыққа ие болады.
Үшінші кезең
Бактерицидті ультракүлгін шаммен емдеу. Бұл кезеңде су ультракүлгін сәулемен өңделеді-осылайша кез-келген микробиологиялық қоспалар бейтараптандырылады.
Төртінші кезең
Бөтелке өндіру, құю машинасына тасымалдау, шаю. Бөтелкелер ПЭТ-преформалардан арнайы автоматта үрленеді, одан әрі ауа ағынымен конвейер арқылы Құю блогына тасымалданады, онда таза сумен шайылады.
Бесінші кезең
Су құю, тығындау, затбелгі қою, өндіріс күнін белгілеу, буып-түю Франция мен Италияның толық автоматтандырылған өндіріс желілерінде жүзеге асырылады. TASSAY суы бөтелкеге құйылып, фирмалық қалпақшалармен тығындалады.
Өндірістің барлық кезеңдерінде барлық көрсеткіштерді органолептикалық, физикалық-химиялық және микробиологиялық сынақтар жүргізетін, өнімнің жоғары сапасына кепілдік беретін заманауи өндірістік зертхана бақылап отырады.